Studio N

Studio N

The creation of unconventional perspectives outside the box

The Studio N is designed to seamlessly blend the indoor-outdoor living experience, while remaining low-tech and low-impact in the design.  The 64m2 structure is stilted and elevated 40cm off the ground to minimize the building footprint and impact on the environment.

Elevated Experience

The experience of the visitors of Studio N is heavily-curated through the playful harmony between furniture, interior, and architecture. The open plan, combined with low, laid-back furniture, creates a more airy and spacious feel and allows circulation to flow naturally. 

Natural Circulation

The experience of the visitors of Studio N is heavily-curated through the playful harmony between furniture, interior, and architecture. The open plan, combined with low, laid-back furniture, creates a more airy and spacious feel and allows circulation to flow naturally.

Responsible Sourcing

Studio N is an improved reiteration of the old Tetrapod that utilizes prefabricated building elements and takes a conscious approach in selecting responsibly-sourced materials.

Sustainable Collaboration

In order to further reduce its environmental impact. In the design and construction of Studio N, Stilt Studios also collaborates with different vendors, including Inecosolar for solar panels, Kaltimber for reclaimed ulin wood decking, and Sungaiwatch for recycled river plastic bathroom panels.

AS FEATURED IN

Contact Us
Sign up for our newsletter

Follow us